Een nieuwe fase

Vandaag is het 1 juli 2017. De eerste dag sinds meer dan 25 jaar dat ik geen werknemer meer ben van NN Group (of een van haar rechtsvoorgangers, Nationale-Nederlanden / ING Verzekeringen). Meer dan de helft van mijn leven heb ik daar met veel plezier gewerkt. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle interessante ervaringen, de mooie resultaten, maar bovenal voor de fantastische mensen die ik heb leren kennen.

Vandaag gaat een nieuwe fase van mijn leven in. Ik hoop dat Tripido een belangrijk deel van dat leven uit zal maken. Wat zou het fantastisch zijn als dit een waardevol concept blijkt te zijn waardoor bedrijven succesvoller en mensen gelukkiger worden – en de maatschappij mooier wordt.

De afgelopen maanden hebben Leo en ik het Tripido-concept ontwikkeld. De komende weken en de zomervakantie gebruiken we om het concept verder aan te scherpen. We sparren continu met veel mensen met verschillende achtergrond, doen een grondige juridische toets op alle wet- en regelgeving en bereiden ons in administratieve zin voor op het zelfstandig ondernemerschap. Kort na de zomer gaan we officieel van start, hopelijk in de vorm van een aantal pilot-trajecten met founding partners.

Ik zie er ontzettend naar uit om hier, samen met Leo, met volle energie tegenaan te gaan!

Geplaatst in Blog.

Eén reactie

  1. Spannend is het natuurlijk wel! Maar zo gaaf om zelf richting te kunnen geven aan je eigen ideeen. Het geeft ook een enorm gevoel van vrijheid en dat voelt heerlijk. Vorige week waren we samen in Ommen, onze eerste heidagen. Naast dat we daar heerlijk gewandeld hadden, hebben we ook goede afspraken gemaakt over het vervolg vanaf 1 juli. Waar Vincent zich in eerste instantie zich zal gaan richten op onze website, zal ik vooral de bedrijfsmatige onderdelen oppakken. Er moet ook een businessplan gemaakt worden en dat zal ik gaan doen. Ook ik heb er ontzettend veel zin in en ik hou jullie op de hoogte van onze vorderingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *