Pilot Shell

Shell is voornemens om met ons een pilot te doen om het Tripido-concept in de praktijk te ervaren. Vanaf vandaag vindt de interne communicatie daarover binnen Shell plaats en kunnen geïnteresseerden zich melden. Heel gaaf om nu echt aan de slag te gaan!

Duurzame inzetbaarheid betekent voor Shell: mensen regie geven over hun carrières. Shell wil medewerkers ondersteunen bij het maken van carrière-keuzes. Inclusief keuzes over de manier waarop ze gedurende hun werkend leven gemotiveerd en productief blijven.

Dit initiatief geeft mensen de mogelijkheid hun tijd met Shell te combineren met ander soort werk, waardoor medewerkers invulling kunnen geven aan persoonlijke passies. Shell maakt het mogelijk dat mensen naast hun werk bij Shell ook hun kennis en ervaring aan kunnen wenden voor een goed doel. “Ons doel is om mensen de kans te geven langer vreugde en voldoening uit hun werkend leven te halen” zegt Marloes Michon – VP HR Shell Nederland.

De pilot duurt een jaar en we mikken erop om vanaf januari 2018 de eerste vrijwilligers aan de slag te hebben bij maatschappelijke organisaties. In de pilot-periode willen we in de praktijk ervaren en leren hoe dit werkt. Hiervoor zoekt Shell nu tussen de 10 en de 20 mensen uit verschillende businesses/functies, met verschillende ervaringsprofielen.

Ondertussen is dit nieuws ook al opgepikt door de landelijke pers – op vrijdag 27 oktober werd het initiatief genoemd in het Financieele Dagblad.

Geplaatst in Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *